Papírové plánovače, které vám usnadní život

Plánování je součástí života každého z nás. Ať už jde o aktivity a činnosti, které chceme v daný den udělat nebo se chystáme na výlet a potřebujeme rozplánovat přípravy, abychom na nic nezapomněli. 

Co není na papíru, jako by nebylo

V dnešní době existuje mnoho variant, kam si můžeme naše plány zapisovat. Někteří raději používají digitální nástroje jako například kalendáře v telefonu či aplikace na tvorbu to-do listů. Ty mají nespornou výhodu v tom, že je máme neustále u sebe a člověk může mít pocit, že na nic nezapomene. 

Stále jsou mezi námi lidé, kteří nedají dopustit na obyčejný papír a tužku. U nás si můžete vybrat z velkého množství rozměrů, motivů a variant. Sami si tak můžete vytvořit sady bloků různých velikostí se stejným designem, přidat například tužku či záložku a zkrášlit si tak svůj pracovní koutek. 

Jednoduché to-do bločky

Kdo by neměl rád odškrtávání splněných úkolů. Když se člověk pak podívá na to, co všechno zvládl splnit, vyvolává to v něm pocity uspokojení a radosti. Je to takový malý triumf, který nám dává pocit, že jsme produktivní, což zase dodává motivaci k dalším výzvám. Někteří z nás si raději zapíšou pár základních úkolů, aby se vyhnuli stresu z toho, kolik povinností mají před sebou. Jiní zase potřebují činnosti pečlivě rozepsat, aby byli schopni plnit jednotlivé cíle s vyšší efektivitou. Každý má svůj vlastní styl, a u nás najdete prostor pro každý způsob plánování.

20230128_Epipi-103 (2) (1)

Týdenní a měsíční plánovače

Chcete mít neustále před očima naplánovaný celý týden nebo měsíc? Pak pro vás budou ideální naše týdenní a měsíční nedatované plánovače. V každém bloku najdete 50 listů, takže nemusíte mít obavy, že byste neměli dostatek místa k zapisování.

Týdenní plánovače

U nás najdete v různých variantách. V menší velikosti A5 v horizontálním i vertikálním rozložení, a také ve velikosti A4 pro ty, kteří potřebují více místa k psaní.

Měsíční plánovač

Je skvělý pro zaznamenání důležitých úkolů, které plánujeme déle dopředu. Ať už se jedná o návštěvu lékaře, kroužky dětí, rodinné výlety nebo si potřebujeme rozplánovat úklid domácnosti. Měsíční plán nám zajistí přehlednost všech důležitých termínů. Hodí se jak pro jednotlivce, tak pro rodiny, kdy bude mít každý povědomí o tom, co se bude v daném měsíci dít.

Náš tip: Lze si zvolit i variantu s magnetem, celý blok si připevnit na lednici či magnetickou nástěnku a mít tak své plány neustále před sebou.

20230323_Epipi-49 (1)
Plánování jídelníčku

Plánování jídelníčku může být velmi efektivní nástroj ke zdravějšímu životnímu stylu, ale také ke snížení zbytečných výdajů a plýtvání jídlem. Pokud byste si rádi začali chystat svůj jídelníček dopředu, mohly by se vám naše plánovače hodit. Můžete si vybrat z předtištěné varianty bloku Meal planner nebo využít týdenní plánovače, do kterých si místo úkolů zapíšete jednotlivá jídla. Jako nákupní seznam pak můžete využít to-do list, na který jednoduše zapíšete potraviny, odtrhnete a sbalíte do kapsy, abyste ho při nákupu měli po ruce. 

Snímek obrazovky 2024-02-12 151523
Další varianty plánování

Nevyhovuje vám zapisování úkolů do předtištěných seznamů? Nevadí, jednoduše si je začněte zapisovat do klasického sešitu nebo zápisníku a budete mít vše pěkně přehledné na jednom místě. Každý den stačí otočit na novou stránku a pokračovat v plánování úkolů.

Můžete si vybrat z více než 20 motivů sešitů v tečkované či linkované variantě a bohaté nabídky poznámkových bločků.