Uzavření provozovny na Plzeňské - STĚHOVÁNÍ

Možná jste si už někteří z Vás, kteří si v poslední době chtěli objednat na e-shopu zboží, všimli, že jsme aktuálně pozastavili možnost osobního odběru u nás v obchůdku.

Není to z toho důvodu, že bychom se s vámi nechtěli vidět! Naštěstí ani nemáme žádné zdravotní či jiné problémy (ťuk, ťuk). Důvod tohoto kroku je mnohem veselejší - STĚHUJEME SE! :)

Pro náš obchod jsme našli ještě o fous lepší místo, kde si myslíme, že pro vás všechny bude nákup ještě příjemnějším a celkově lepším zážitkem. Místo je o fous větší, mnohem světlejší, blíž k metru a máme s ním v budoucnu samé velké plány, tak nám držte palce, ať vše dobře dopadne.

A kde nás vlastně od teď najdete? Adresa je Slezská 828, Praha 3, Vinohrady.

 

Aktuálně jsme ještě v procesu stěhování, pořádného zabydlování a vlastně i přípravy na nadcházející Dyzajn market (tuto sobotu a neděli na Výstavišti v Praze). Takže za námi zatím prosím nechoďte - vymýšlíme nejvhodnější datum a čas na oficiální slavnostní otevírací párty, na kterou budeme ještě určitě všechny zvát.

Mockrát všem děkujeme za trpělivost, pokud byste chtěli vědět o všech našich novinkách z první ruky, určitě nás sledujte na Instagramu nebo Facebooku @prodejnasradosti, kam dáváme tyhle novinky vždy vědět jako první. 

P.S.: Fotky obchůdku přibudou, jakmile to tu nebude vypadat jako obchod s kartonovýma krabicema :D No nic, jdu vybalovat, tak se mějte krásně!

 

Kuba, ePipí