meet PAPÍR 2019

Po roce jsme se opět účastnili akce pro milovníky papíru a všeho z něj, a to dokonce hned dvakrát! Letos jsme se meet  PAPÍRu dočkali nejen v Praze, ale také v brněnské Tržnici. Prostory tržnice v Brně jsme nenavštívili poprvé, takže jsme už před příjezdem věděli jak krásný prostor to je, myslím, že lepší místo pořadatelé vybrat nemohli. :) Akce v Brně se účastnilo celkem 45 prodejců s pestrou nabídkou papírenských potřeb, zápisníků, diářů, samolepek, knih, dekorativních papírů, scrapbook doplňků nebo také papírových bust zvířat z dílny PaperTime. Společnost po celý den nám dělal sousedící stánek JilSisters s plánovači a to do listy snad pro každou příležitost. Mohli jste také narazit na zbrusu novou knížku "Z lásky k písmu" od Printintin, která Vás provede základy letteringu a moderní kaligrafií až po vytvoření vlastních dekorací nejen na svatbu nebo dárkové balení. Na našem stánku jste projevili zájem hlavně o plánovače a to do listy, co pro nás byla příjemná změna oproti jiným akcím, kterých se účastníme.

 

Meet PAPÍR v Praze se stejně jako minulý rok konal v Divadle X, jen pár kroků od Národní třídy. Tohoto termínu se účastnilo 50 prodejců s velice obdobnou nabídkou jako v Brně. Hned při příchodu jste měli možnost narazit na usměvavé holky z A Cup Of Style s jejich krásnou kolekcí diářů na příští rok a hned vedle jste se mohli občerstvit dobrotami z Dobrotárny nebo výtečnou kávou. Prvně jsme tu měli možnost osobně nahlédnout do knížek od Mementerry, prohlédnout si širokou nabídku samolepek od Fleppi nebo se pokochat ručně vázanými bloky s překrásnými deskami z březové kůry od MU:RA

Díky tomu, že jsme na trzích vždy ve dvou, měli jsme možnost nafotit pár momentů z MP v Praze. Fotky najdete níže nebo také na našem facebooku. 

Obě akce pro nás znamenaly krásně strávený čas s Vámi - našimi zákazníky i s našimi přáteli a tvůrci toho všeho krásného, co jsme na meet PAPÍRU mohli vidět. :) Moc se na Vás těšíme na viděnou zase příště a to hned 2. listopadu v Pragovce na "Pragovka fall Markets" nebo před Vánoci na Dyzajn marketu! :)