V_nitro jarmark REPORT

Vyštrachali a oprášili jsme naší (čti půjčenou od táty) starou zrcadlovku, a rozhodli jsme se pro Vás připravit takové mírné ohlédnutí za akcí. Pokud se bude líbit, možná se do téhle akce pustíme znovu třeba po Dyzajn marketu v létě (alespoň se možná rozepíšu pro psaní bakalářky, heh).

V_Nitro jarmark byl další z našich trhových zastávek s ePipí. O akci jsme se dozvěděli těsně před jejím začátkem a byli jsme s Adélkou hodně zvědaví, jak to dopadne.

Prostory Vnitroblocku jsme jako správní pražští kavárnící (ikdyž Áďa je spíš na sladký :) ) dobře znali, ale moc jsme nevěděli, co čekat ohledně rozmístění stánků v tomto industriálním prostoru. Po příchodu jsme byli ale unešení. Šero dodávalo místu jednoduše magický nádech a my se po dostavění našeho stolečku radostí nemohli dočkat, až k nám dorazí první zákazníci.

P1016782

Součástí akce byl také asijský street food festival, který nás celou dobu lákal (stejně jako obrovské množství lidí, kteří tvořili místy až nekončící řady). My teda během stánkování moc tomu jídlu nedáme, takže jsme pro tentokrát vynechali, ale bylo to moc příjemné zpestření již tak charismatickému prostředí.

P1016847

Opět jsme měli štěstí na naše prodejní sousedy – ať to byly FIMO šperky "Belusi" nebo krásné betonové náhrdelníky „Fakticky“, které byly můj favorit. Ovšem prodejci na celém trhu byli všichni moc příjemní, což se pro nás díky zkušenostem stává standardem, ale není na škodu to čas od času ocenit, především v dnešní době :).

Mezi naše favority patřily poctivé české marmelády „Mlsná sklenička“, přírodní veganská kosmetika „s láskou Emily“, krásné květinové čelenky do vlasů od „ClementineLOVEe“ nebo nádherné porcelánové hrnky od LenkaŠ.

P1016836

Akci ovšem dělá úspěšnou vlastně především jedna věc - VY – naši zákazníci. Opět nás navštívilo spoustu věrných navrátilců, prohlédnout naše nové školní sešity, dokoupit náplně do Notéček nebo pořídit taťkovi plecháček s medvídkem. Nejvíc se Vám během trhu líbili naši Svatbovi, což díky svatební sezóně dává smysl, ale to nic neubírá naší radosti – jsou to naši miláčci.

Celou organizaci měla na starost šikovná a milá Blanka, které tímto ještě jednou moc děkujeme za krásně zorganizovanou akci, budeme se těšit příště!

 

P.S.: PEJSCI, VŠUDE ZASE PEJSCI!!! <3

P.P.S.: Pokud se Vám článek líbil, prosím dejte nám vědět dole v komentáři, děkujeme! :)

 

Jakub