Svatební sezona s ePiPí

I když by někdo mohl namítnout, že svatební sezona je celoročně, přece jen se nejvíce svateb pořádá právě od jara do začátku podzimu, a tak jsme si říkali, že je nejvyšší čas tuhle událost připomenout a předat vám pár našich tipů. Věděli jste totiž, že ePiPí může být vaším parťákem víceméně od samotných příprav, až po den D? 🙂


Plánování - klíč k úspěchu (..a taky k co nejmíň stresu ve svatební den!)

Na svatbu často všichni vzpomínají celý život, a proto je ideální ji naplánovat tak, aby vše proběhlo podle vašich představ. Přípravu může někdo řešit několik měsíců nebo se dá zvládnout i za pár týdnů, při obou variantách ale určitě budou nepostradatelnými pomocníky plánovací radosti z našeho sortimentu. 🙂 Za nás nepostradatelnou součástí je svatební plánovač, který si můžete vytvořit podle vašich představ a zapisovat si do něj inspirace, věci na které nesmíte zapomenout (úkoly, kontakty, deadliny, seznam hostů, rozpočet, playlist) nebo si vytvořit časový harmonogram svatebního dne a nebo třeba plán svatební cesty. Na plánování můžete využít například naše zápisníky, sešity, plánovače, to-do listy nebo úplně nové kroužkové bloky, které jsou i naším tajným tipem a které se k plánování svatby za hodí úplně nejvíc!

20240307_Epipi-109

20240307_Epipi-112


Výzdoba

Ať už máte svatbu laděnou do nějakého stylu nebo barvy nebo chcete, aby byly součástí prostě jen prvky, které máte rádi, tak i tady vám můžeme s lecčíms pomoct a to i v trochu netradiční podobě, než jsou jen klasické květinové dekorace. 🙂 Začneme ale něčím, co v rámci výzdoby nejspíše nechybí na žádné svatbě, respektive na svatební stoly a řeč není o ničem jiném než o jmenovkách na slavnostní tabuli. Ty u nás najdete hned v několika variantách s oblíbenými buď květinovými nebo zvířecími motivy. Jmenovky se ale dají kromě usazení hostů použít také na označení rautu, sladkého baru a dalších míst, třeba fotokoutku nebo stolu ke shromáždění svatebních darů, fantazii na jejich využití se meze nekladou. 

IMG_7608

Co se týče výzdoby samotného svatebního místa nebo místa pro konání hostiny, tak máme ještě jeden tip mimo klasické balónky nebo květiny. Zkuste k dekorování využít některou z našich papírových girland a uvidíte, že pozvednou vaše svatební místo zase o level výš. Navíc girlandy využijete nejen na svatbě, ale lze si jimi poté i vyzdobit vaše doma nebo je využít na nějakou další párty.


Zábava

Součástí většiny svateb bývají i doprovodné aktivity, jako jsou nejrůznější tradice a zvyky nebo hry. Téměř na žádné svatbě také nesmí chybět fotokoutek. Chcete, abyste měli právě z něj jedinečnou vzpomínku na váš den? Pořiďte si naše fotoalbum nebo menší skicáky/bloky, do kterých se i skvěle kreslí. Hosté pak můžou vzniklé fotografie nalepit přímo do nich a připsat k tomu osobní vzkaz, vám tak vznikne originální vzpomínka na svatební den. Zkuste taky místo klasických fotorůžků nebo lepidla využít stylové washi pásky a k další dekoraci alba nejrůznější samolepky

IMG_5254_1

20240307_Epipi-114

Skvělým zpestřením můžou být i trochu netradiční aktivity. Připravte pro hosty jedinečný tetovací salon a využijte k tomu akvarelové tetovačky! Kombinacím se meze nekladou a jsme schopni vám i na zakázku vyrobit tetovky podle vašeho přání (o tom si ještě něco řekneme později). Pro odpočinkovou zónu můžete také využít naše dva bestsellery, a to hry Země, město nebo Námořní bitvu, u které se určitě zabaví jak děti, tak dospělí. Jednotlivé listy pak klidně můžou posloužit jako dárky do taštiček s výslužkou.

Inspirace na dárky pro hosty i novomanžele

Jste v roli budoucích novomanželů a chcete hostům připravit nějaké originální balíčky a výslužky? Toto téma jsme nadhodili už v předchozím odstavci, a nyní vám dáme ještě pár dalších nápadů, jak poděkovat těm, kteří s vámi strávili váš velký den. 🙂 Svatební myrty jsou krásné, ale kytička svatebčanům moc dlouho nevydrží. Co takhle ji nahradit originálními odznáčky! Vybírat můžete buď z těch, které jsme připravili přímo na svatební den nebo si vybrat jakýkoliv jiný motiv z naší nabídky a rádi vám k němu případně dotiskneme i text na přání. 

Pokud potřebujete drobnosti pro svatebčany do něčeho dát, ideální k tomu budou naše dárkové tašky, které nabízíme ve třech velikostech a různých motivech. Tyhle tašky jsou taky super udržitelným dárkem, protože je obdarovaní můžou sami někomu věnovat a takto pořád dokola.

Jste naopak v roli pozvaných hostů a chcete, aby váš dárek vyniknul mezi ostatními? Standardně u nás zákazníci, kteří jsou pozváni na svatbu, shání vtipné a originální blahopřání (takovou stálicí jsou tučňáci, nově ale máme například v nabídce pohádkové přání s labutěmi, naším tajným netradičním tipem je ale tohle přáníčko se surikatama). Kouknout můžete i na další přání, která jsme pro budoucí novomanžele namalovali. Chystáte se věnovat finanční dar? I pro tento případ jsme připraveni a vybrat si tak můžete z několika roztomilých obálek jako stvořených právě pro tuhle příležitost. 

20240307_Epipi-118

A jeden náš tajný tip, který tak trochu souvisí s první částí tohoto článku a ideální bude třeba pro družičky, které chtějí nevěstě usnadnit plánování velkého dne. Jako předsvatební pozornost jí totiž můžete věnovat dárkový poukaz k nákupu u nás, díky kterému si pak bude moct vybrat, co jí při plánování svatby bude nejvíce vyhovovat a využít ho může klidně i na pořízení dekorací, které jsme také zmiňovali. Stejně tak můžete poukaz pořídit jako svatební dar pro milovníky papíru. 😊


Svatební radosti přesně podle vašich představ

Vzhledem k tomu, že jsme autorské papírnictví a všechny naše ilustrace si malujeme sami, rádi pro vás vytvoříme na zakázku například svatební oznámení, pozvánky, placky nebo personalizované dárečky pro hosty… Zkrátka co bude v našich silách tak, aby bylo vše podle vašich představ. Neváhejte se proto na nás obrátit s vaším nápadem a taky hlavně s dostatečným předstihem, moc rádi vám pomůžeme udělat vaši svatbu dokonalou.  

oznameni


Tenhle článek by měl posloužit jako inspirace k tomu, jak mít svoji svatbu dotaženou zase o kousek blíž k nezapomenutelnému dni a my budeme nadšení, když budou naše papírové radosti jeho i jen malou součástí. 🙂