1. papírenský SWAP v ePiPí

Rádi bychom všechny papírenské nadšence a fanoušky udržitelnosti pozvali na náš historicky první papírenský SWAPŠuplíky plné krásných, ale nepoužitých sešítků, fixů, per a dalších, pro milovníka papíru neodolatelných radostí. Tohle všichni moc dobře známe. :-)

“Třeba se to jednou bude hodit.”
“Je mi líto do něj psát.”

Dejte svým papírenským radostem nový život a přijďte je k nám vyměnit za něco, co využijete smysluplněji a udělá to radost vám i ostatním.❤️
 
Akce se bude konat v pátek 26. dubna přímo v naší kamenné prodejně v centru Prahy od 14 do 18 hodin. 🐣Naše klasická otevírací doba bude tedy prodloužena do 18 hodin.🤩
 
SWAP papíru

Co to je SWAP?

Swap je moderní alternativa nakupování, kde můžete nepoužívané věci darovat nebo vyměnit a na oplátku si vybrat cokoliv jiného pro sebe. Pokud tedy upřednostňujete výměnu nepoužívaných věcí před nákupem nových, doražte k nám do ePiPí na náš první papírenský swap!

 

Co donést na SWAP?

Na SWAP prosím doneste pouze věci, které jsou v dobrém stavu, prostě takové, které byste třeba darovali s radostí svým kamarádům. Vyberte opravdu jen pár kousků, na vystavení velké hromady sešitů, které sem tam někdo z nás skladuje ve sklepě, nebudeme mít kapacitu. Myslete také na to, že jsme autorské papírnictví. Nadšení tedy budeme (my i vy), když uvidíme hlavně originální produkty místo desítek výrobků z “konfekčních” papírnictví. 
 
Bloky, sešity, plánovače, to-do listy, psací potřeby, šanony, desky na dokumenty, skicáky, washi pásky, pohlednice, přáníčka, výtvarné potřeby, záložky, papírové dekorace, ...
 
 

Jak na SWAPu vybírat?

Záměrem je udělat radost sobě i ostatním, zbavit se věcí smysluplně a nechat se překvapit, co pro vás swap přichystal. Ze swapu si odnášejte věci, které potřebujete pro sebe a nebo udělají radost vašim nejbližším, a to v rozumném množství. Nezapomeňte taky na to, že swap je primárně o náhodě a štěstí.

Neberte si nic jen proto, že je vám líto na swapu takovou pěknou věc nechat a než budete z akce odcházet, udělejte si ještě jednu rychlou kontrolu, takové sebezpytování, jestli máte opravdu jen to, co potřebujete… jenom tak bude totiž celá myšlenka swapu dávat smysl. 🙂

 

Co s radostmi, které nenajdou svůj domov?

Pokud věci, které přinesete, nenajdou svého majitele, postaráme se o to, aby našly uplatnění tam, kde udělají obrovskou radost a darujeme je FOD KLOKÁNEK.

 

Na co dalšího se můžete těšit?

Kromě toho, že provětráte svou sbírku bločků, uděláte si radost a potkáte se s dalšími papírenskými nadšenci, přichystali jsme pro vás ještě malé překvapení. Po celý den akce u nás můžete využít slevu 20 % na všechny produkty z PAPÍRU. Sleva platí pouze na nákup v kamenné prodejně.
 
Těšíme se na vás a přejeme vám šťastný lov!❤️📓📚