Listování diáři na rok 2024 a extra tipy

Barevné, veselé, originální, jednoduché, praktické a naše autorské. Je to pro nás každoroční proces rozhodování a úprav, který jim věnujeme a který stojí za to!

V tomto článku bychom Vám rádi představili a blíže popsali naši kolekci diářů na rok 2024.

Pokud naše diáře znáte už déle, mohli jste si všimnout, že v naší nabídce letos chybí diář s vyměnitelnou náplní, který nás doprovázel celé 4 roky. Tento diář se skládal z desek vyrobených z PVC materiálu, do kterých se každý rok vkládala nová papírová náplň. Tento typ diáře jsme se rozhodli letos z nabídky vyřadit, a to hned z několika důvodů. Opakované komplikace s výrobním procesem, zdražení materiálu na výrobu a časová náročnost byly hlavní důvody z naší strany. Posledním a nejzávažnějším důvodem, který nás v tomto rozhodnutí utvrdil, byla výrobní chyba samotné náplně, kterou pro nás vyráběla nová tiskárna, a s tím spojené velké náklady na kusy, které nebyly tak kvalitní, jak bychom očekávali. Věříme, že naše důvody pochopíte a že stejně tak, jako vás oslovily tyto diáře, tak vás osloví i naše letošní kolekce s kroužkovou vazbou. 

Zákazníci, kteří si u nás diář s vyměnitelnou náplní předešlé roky zakoupili nemusí zoufat, náhradní náplň do diářů pro vás budeme vyrábět i nadále. :-) A pokud jste měli tu smůlu a zakoupili jste si u nás v roce 2022 diář jehož vazba se rozpadá, tak také nezoufejte. K situaci jsme se vyjadřovali také veřejně na našem Facebooku a Instagramu a určitě je na místě zmínka i v tomto článku. Pokud jste tedy na takový diář narazili a vazba se vám začala v průběhu roku rozpadat, neváhejte se na nás obrátit, připravíme pro vás kompenzaci dle domluvy.

Jaké motivy jsme pro Vás letos připravili?

Vybírat můžete celkem z pěti různých motivů, které vznikly u nás v ePiPí. Největším favoritem letošní kolekce jsou prozatím pomněnky, které si vás naprosto získaly. K pomněnkám jsme přidali ještě jeden květinový motiv, který jste už u nás mohli potkat na stejnojmenné kolekci a tím je Louka. Jelikož jednou z historicky nejoblíbenějších kolekcí je ta s ptáčky, nemohly letos chybět ani vaše oblíbené sýkorky. No a když jsme u těch ptáčků, tak byste určitě neměli přehlédnout motiv s tukanem, ten vám bude zaručeně dělat radost a zavede vás do světa tropů kdykoliv po celý rok. Poslední a velmi oblíbený nový motiv je žabák s ježečkem, ze kterých sálá lesní pohoda. 

diáře 2024 epipi 

Co se skrývá uvnitř?

Letos jsme pro vás připravili diáře s kroužkovou vazbou ve dvou velikostech - malý kapesní A6 a pro obsáhlejší zápisky velikost A5. V kroužkové vazbě vidíme jednu obrovskou výhodu a to, že je možné diář jednoduše a úplně rozevřít, aniž by se samovolně zavíral. Letos jsme na diáře přidali zajišťovací gumičku, která barevně ladí s motivy na deskách a diáře jsou tak ještě o kus praktičtější. Obě velikosti diáře mají totožný potisk vnitřních listů, liší se pouze velikostí.

DIÁŘE 2024 1

Týdenní diář s měsíčními přehledy

Na začátku diáře najdete roční přehled, který nechyběl ani v našich diářích z předešlých let. Roční přehled slouží pro rychlou orientaci v celém roce. Pokud potřebujete rychle zjistit informaci o určitém dni, zda je tento datum pracovní den nebo víkend, a nebo dokonce státní svátek. Také díky němu zjistíte, zda jsou ve státní svátek otevřené nebo zavřené obchody.

IMG_7758

Před každým měsícem je velmi praktický měsíční přehled, který opět slouží pro rychlou orientaci, ale už v samotném měsíci. Jednoduše v tomto přehledu vidíte celý měsíc najednou. Přehled je skvělý pro zapsání pravidelných aktivit a stručných poznámek. Na levé straně najdete dokonce malou retrospektivní vložku, díky které můžete celý měsíc také zhodnotit.

DIÁŘE 2024 2

Diáře mají týdenní datování. To znamená, že na jedné dvoustraně vidíte celý týden. Na levé stránce jsou dny od pondělí do pátku, vpravo víkend, prostor na poznámky a to-do list. Toto rozložení diáře nám osobně dává největší smysl a vejde se toho do něj tak akorát. 

Za zmínku určitě stojí i to, že má diář jmenné svátky, a to dokonce české i slovenské. Samozřejmě nechybí ani státní svátky, ty už jsou ale v diáři pouze české.

DIÁŘE 2024 3_1

Ani letos nesměly chybět doprovodné ilustrace, které vás provedou celým rok. Letos jsme se rozhodli pro jednoduché akvarelové motivy, které jsme ladili do ročních období - jaro, léto, podzim, zima a Vánoce. Z těchto ilustrací jsme připravili hned další produkty, jako například sady samolepek s ročním obdobím nebo kalendáře s názvem Malovaný rok. V diáři je s těmito ilustracemi celkem 10 stran. 

20230822_Epipi-78

20230822_Epipi-49 (1)

Posledních 14 stran s tečkovanou lineaturou jsme věnovali poznámkám nebo vašim kresbám a důležitým informacím. 

Naše extra tipy:

Naše diáře postrádají záložku. Ta se totiž na kroužkovou vazbu standardně nevyrábí. Můžeme Vám ale doporučit naše kancelářské sponky, které nabízíme v různých tvarech a barvách. Ty poslouží skvěle! Stačí si takovou sponku připevnit na požadovanou stránku a v diáři se vám bude hned lépe listovat.

Postrádáte na diáři poutko na tužku? Letos pro vás máme skvělé řešení! Nově u nás totiž najdete nalepovací poutka na pero od německé značky Leuchtturm1917. Nesmírně krásné barvy, kvalitní výroba a praktičnost si nás ihned získaly a my je teď chceme lepit úplně všude. Jednoduše z pevné části poutka sejmete orchannou fólii, nalepíte na požadované místo - ideálně na okraj desek a zasunete svou oblíbenou propisku. Na celém procesu je nejtěžší vybrat si jen tu správnou barvu. :-)

poutko na pero